Κατάντια ...Διεφθαρμένοι αλληλοκαταγγέλονται για διαφθορά...

Γράφει ο Χρήστος Λύντερης 
Κατά την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την δικαιοσύνη και την διαφθορά ο ελληνικός λαός, μεταξύ άλλων, έλαβε επισήμως γνώση:

1. Ότι από πλευράς εκτελεστικής εξουσίας έχουν ασκηθεί και συνεχίζουν να ασκούνται πιέσεις ή απειλές σε δικαστές και εισαγγελείς.

2. Ότι υπάρχει προνομιακή ή δυσμενής μεταχείριση δικαστών και εισαγγελέων ανάλογα με το κόμμα ή την επιρροή προσώπου στα οποία πρόσκεινται.

3. Ότι η Βουλή των Ελλήνων νομοθέτησε προκειμένου να απαλλάξει συγκεκριμένα πρόσωπα από διώξεις για εγκλήματα τα οποία έχουν διαπράξει σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

4. Ότι τέθηκαν στο αρχείο υποθέσεις σκανδάλων από δικαστές και εισαγγελείς κομματικά ή φίλα προσκείμενους προς τους εγκληματίες.

5. Ότι παρανόμως τράπεζες έχουν δώσει δάνεια σε κόμματα και επιχειρηματίες της διαπλοκής.

6. Ότι δήθεν δημοσιογράφοι - εκδότες αλλά στην ουσία ποταπά ανθρωπάκια- κομματόσκυλα αποσπούν υπέρογκα ποσά από κρατική διαφήμιση στις φυλλάδες τους τις οποίες χρησιμοποιούν για εκβιασμό των πολιτικών αντιπάλων.

7. Ότι δικαστές και εισαγγελείς ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές κομματικών προϊσταμένων τους.

8. Ότι παππούς σημερινού βουλευτή υπήρξε δικηγόρος του κατοχικού πρωθυπουργού , πατέρα του μετέπειτα πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, στην δίκη των δοσίλογων της κατοχής.

Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο χωρίς να απαντά στις κατηγορίες του άλλου για τα δικά του εγκλήματα διαφθοράς. 

Ο πρωθυπουργός που προκάλεσε την συζήτηση, αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόλις μίλησαν και άκουσαν ο ένας τον άλλο, έφυγαν από την αίθουσα (προφανώς για να συμβουλευτούν τους συμβούλους τους) κατά πλήρη περιφρόνηση της Βουλής και της διαδικασίας.

Εάν πράγματι υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη και εάν όλοι αυτοί δεν είχαν ασυλία , θα έπρεπε σήμερα ο ανακριτής να καλέσει στο γραφείο του τουλάχιστον όλους όσοι μίλησαν χθες στην βουλή, αρκετούς δικαστές και εισαγγελείς, την ηγεσία των δικαστηρίων, τους διοικητές όλων των τραπεζών, τους εκδότες και τους ταμίες των πολιτικών κομμάτων.


πηγη thesecretrealtruth

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

" Πως βγήκε η φράση. το πούτσο κλαίγαν η ειναι για τον πούτσο..

Κι αφού γεννήθηκες λόγω της καύλας, ζήσε και πέθανε με καύλα.

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ: Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί...