ΡΕ.. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ; ΡΕ..ντουνιά ψευτοπολιτισμέ

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΑΣ;

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις των αξιωματούχων της Ευρωζώνης πριν αλλά και μετά τo Eurogroup, το κλίμα για την Ελλάδα στη συνεδρίαση ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ο Γιάνης Βαρουφάκης βρέθηκε κάτω από ασφυκτικές πιέσεις.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το γερμανικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD η συζήτηση για την Ελλάδα στη συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης κράτησε μόνο μία ώρα και τα 30 λεπτά μιλούσε μόνο ο κ. Βαρουφάκης. 

Ωστόσο, οι προτάσεις του δεν έγιναν αποδεκτές από το Eurogroup, ενώ ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δέχθηκε έντονη κριτική από τους συναδέλφους του.

Τις πιο σκληρές δηλώσεις για τον Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται, όμως, ότι τις έκανε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το Eurogroup στο Λουξεμβούργο η κυρία Λαγκάρντ προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, είπε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με ενήλικες στο δωμάτιο», αφήνοντας υπονοούμενα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Το κείμενο που υπογράφουν οι Larry Elliott και  Decca Aitkenhead ξεκινάει αναφέροντας ότι η Κριστίν Λαγκάρντ, έχει μεγαλύτερη συμπάθεια για τα παιδιά που στερούνται αξιοπρεπούς εκπαίδευσης στην υποσαχάρια Αφρική από ό, τι για πολλούς από εκείνους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια στην Αθήνα.

Στη συνέντευξη εμφανίζεται αδιάλλακτη επιμένοντας ότι  είναι ώρα να πληρώσει η Ελλάδα και καθιστά σαφές ότι το ΔΝΤ δεν έχει καμία πρόθεση άμβλυνσης των όρων του πακέτου λιτότητας της χώρας.

Χρησιμοποιώντας  πολύ σκληρή γλώσσα, η επικεφαλής του ΔΝΤ υποστηρίζει ότι Έλληνες γονείς ότι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη  για το γεγονός ότι τα παιδιά τους επηρεάζονται από τις περικοπές των δαπανών.
"Οι γονείς πρέπει να πληρώνουν φόρους τους", δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Η Ελλάδα, η οποία έχει δει την οικονομία της συρρικνώνεται κατά ένα πέμπτο από την έναρξη της ύφεσης, έχει δεχθεί εντολή  για περικοπές μισθών, συντάξεων και δημόσιων δαπανών,  σε αντάλλαγμα για οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ...
ντουνιά ψευτοπολιτισμέ ; Οι δυο δουλε απ' τους εφτά από τα χρέ τι να προφτά ; 
Σαν τα τσουβά , σαν τα σκουπί εφτά νομά χωρίς ελπί σ' ένα δωμά  ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

" Πως βγήκε η φράση. το πούτσο κλαίγαν η ειναι για τον πούτσο..

Κι αφού γεννήθηκες λόγω της καύλας, ζήσε και πέθανε με καύλα.

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ: Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί...