ΕΛΛΑΣ

ΕΛΛΑΣ

ΑΥΤΟΛΥΚΟΣ


Κι αισθάνομαι τον λύκο να κατεβαίνει, πεινασμένος, αγριεμένος, στο όριο, υπομονετικός μες στην απελπισία του.
Μπαίνω μέσα του, τον νιώθω -κινείται παραπλανητικά, κυκλικά, με λοξές διαδρομές.
Ζει απ' τον άνεμο, παίρνει τα σομά, αφουγκράζεται κάθε τρίξιμο, τροχίζει τα δόντια του στη σμυριδόπετρα, ξέρει:
Μόνος του θα καταλήξει να μπει στο μαντρί, ολομόναχος.
Τα λυκόπουλα, φύτρα του και δωσίλοι, γενίτσαροι και θα τον πάρουνε στο κατόπι μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.
Το 'χει δεχτεί. Καλύτερα μια ζωή στην παρανομία, μοναχός, νυχτοπλάνο αγρίμι, με τα χαρίσματα του θηρίου, παρά υποτακτικός του κάθε τσομπάνη.
Παρά λυκόσκυλο του κάθε ανθρώπου, που 'ναι για τον άνθρωπο λύκος.
Καλύτερα σβλερξι αγύριστο χωρίς λαιμαριά, να πεθάνει από λύσσα κάποιαν πανσέληνο, μέσα σε αφρούς σβήνοντας, ουρλιάζοντας στην κορυφή της μοναξιάς -μάταιος αυτόλυκος. προχωρεί, αμείλικτος, βαρύγνωμος, νιώθοντας μιαν φλόγωση στο υπογάστριο -εκείνη τη θερμή, σταθερή υπερένταση, που 'ναι τρόπος ζωής γι' αυτόν, ακόμα κι όταν κοιμάται: πυρετός καθ' έξιν.

Λυπημένος, χρεωμένος τον εαυτό του, προχωρεί. Κακόβουλος κι ευπατρίδης των
βουνών. Φρικιό.

4.10.14

MΑΖI τα φάγα.τε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε

Σήμερα, που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινάει, αυτοί δεν παύουν ν' ασχολούνται καθημερινά με τη λεηλασία. Σ' αυτές τις δύσκολες ώρες για τον λαό, όπου υπάρχει περίεργη δοσοληψία με υποψία κέρδους για τους απατεώνες, πάντα βενιζελικοί πρωταγωνιστούν. 

Από τις κλοπές του ληστρικού ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το "στικάκι" που "ξέχασε" ο Βενιζέλος να "αξιοποιήσει" ως Υπουργός και το πήρε σπίτι του ως "αντικείμενο", πάντα οι βενιζελικοί επωφελούνται.

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι και απίθανοι. "Βουλιάζει" η πατρίδα και αυτοί κλέβουν τα "ασημικά" της. Όπου υπάρχει έγκλημα και κλοπή εις βάρος του λαού και του κράτους, πάντα κάποιος βενιζελικός θα πρωταγωνιστεί. Όπου υπάρχει ψέμα, προκειμένου να ξεγελαστεί ο λαός, πάντα κάποιος βενιζελικός το έχει πει. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλα αυτά ήταν ένα προμελετημένο "έγκλημα". Ο Γιωργάκης, που μας έβαλε στο ΔΝΤ και ο Αντωνάκης, που τον "κατήγγειλε", εφαρμόζοντας το Μνημόνιο, ήταν "κρίκοι" της ίδιας αλυσίδας.

Όλα αυτά αποφασίστηκαν σε μυστικές συναντήσεις των "εκλεκτών" και ζητήθηκαν από τα δουλικά να εξυπηρετήσουν. Κάθε εξυπηρέτηση εις βάρος της πατρίδας είχε ως ανταμοιβή και μια μεγάλη "καριέρα" βενιζελικού …

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να παραδοθεί ο τραπεζικός τομέας στους βενιζελικούς τοκογλύφους και ο Μητσοτάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός …

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδο των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ο Αντωνάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός. …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο Γιωργάκης έγινε επίσης Πρωθυπουργός.

Τα πάντα από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν. Εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των βενιζελικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των Σιωνιστών και των Ναζιστών …Στη Λέσχη αυτή, η οποία που θεωρητικά ιδρύθηκε για την αναχαίτιση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και πρακτικά για την εξυπηρέτηση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος προκαλούσε τον αντιαμερικανισμό αυτόν …

Στη Λέσχη του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπους, αλλά και του ναζιστή Πρίγκιπα Βερνάρδου …Στη Λέσχη η οποία είναι εκ των δεδομένων το "τερματικό" όπου επικοινωνούν οι βενιζελικοί με τα "αφεντικά" τους …Στην Λέσχη όπου απλά ανακοινώνονται οι αποφάσεις των αφεντικών στα δουλικά τους.…Στη Λέσχη αυτή "ζήτησαν" να μην γίνουν ποτέ απαιτητές από την πλευρά της Ελλάδας οι γερμανικές οφειλές και ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη —που το αποδέχθηκαν— έγιναν υπουργοί Εξωτερικών …

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να οδηγήσουν με τεχνητό "φούσκωμα" του ελλείμματος την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ο Παπαθανασίου και ο Παπακωνσταντίνου —που το αποδέχθηκαν— έγιναν Υπουργοί Οικονομικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "παρήγγειλαν" τον "συνωστισμό" της Σμύρνης και όσοι το αποδέχθηκαν έγιναν Υπουργοί Παιδείας.

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη "λίστα" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Αμφίδρομη σχέση υπάρχει μεταξύ πρωταγωνιστών και παραχωρήσεων …Απλά πράγματα. Αν γνωρίζεις τη λίστα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα. Αν γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα, μπορείς να φτιάξεις τη λίστα της Λέσχης, χωρίς να την έχεις δει ποτέ.

"Αν σου πω τι συζητάμε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά θα πρέπει να σε …σκοτώσω", μας είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου σε ανύποπτο χρόνο ο χιουμορίστας δωσίλογος Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι σε κάποιον, που θα γνώριζε τον ρόλο του. Γνωρίζουμε όμως με απόλυτη βεβαιότητα τι θα έκανε ο λαός στον Παπακωνσταντίνου, αν γνώριζε τον ρόλο του …Θα τον κρεμούσε από τα αχαμνά του στην πλατεία Συντάγματος.

Παρ' όλο που ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης, η αισιοδοξία μας είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει το τέλος. Έρχεται η ώρα της Κρίσης και όπου υπάρχει κρίση προδοτών, υπάρχει και πόνος …Μεγάλος πόνος. Σειρά πλέον να πονέσουν έχουν οι προδότες και όχι οι λαοί. Οι λαοί, όσο ήταν να πονέσουν, έχουν ήδη πονέσει …

Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων. Ο γράφων μπορεί να διαβεβαιώσει τους ενδιαφερόμενους ότι σύντομα θα πονέσουν πολύ άσχημα …Πάρα πολύ άσχημα …Τόσο άσχημα, όσο δεν φαντάζονται. Τα μέλη της γνωστής Λέσχης θα συνθέσουν μια "Λέσχη", στην οποία κανένας δεν θα θέλει να μπει …και αυτοί, οι οποίοι είναι μέσα, δεν θα μπορούν ποτέ να βγουν.

Εδώ έχει νόημα η φράση …"Έχουν γνώση οι φύλακες". Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει "φύλακες" …Απόλυτα εξειδικευμένους "φύλακες", οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ' ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. 

Με "χειρουργική" ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον "δρόμο" της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …

"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν" …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους 

MΑΖI τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε.


ΠΗΓΗ  polpolitiki/politika/dosilogoi-itiki/politika/dosilogoi-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου