ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

To υπουργείο Πολιτισμού επί Α.Σαμαρά το 2009 είχε έρθει σε επαφή με το δικηγορικό γραφείο της Αμάλ Αλαμουντίν το οποίο ειδικέυεται στις επιστροφές κλεμμένων θησαυρών και σε θέματα αρχαιοκαπηλίας. Τότε είχε κριθεί πολύ υψηλή η αμοιβή της γνωστής στο χώρο της πλην ασημης παγκοσμίως δικηγόρου.


Μετά τον γάμο της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την δημοσιότητα που έλαβε, συμπτωματικά ο νυν άνδρας της είχε ταχθεί υπέρ της επιστροφής των κλεμμένων Μαρμάρων. Σήμερα οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι που βρίσκονται δίπλα στον Α.Σαμαρά σκέφτηκαν να την ξαανκαλέσουν για να "εκκινήσουν" την διαδικασία επιστροφής των Μαρμάρων.
Το ζήτημα είναι ποιος θα πληρώσει το "μάρμαρο", εάν κόστιζε τόσο ακριβά η Αμάλ Αλαμουντίν το 2009, πόσο θα κοστίζει τώρα που η φήμη της έχει ξεπεράσει κάθε όριο, και εάν υπήρχε ουσιαστικός λόγος και προσδοκία επιστροφής των Μαρμάρων τότε χαλάλι της. Στην προκειμένη περίπτωη "φωναζει" από μακριά ότι πρόκειται για μια επικοινωνιακή προσπάθεια προβολής του Α.Σαμαρά ο οποίος θα κερδίσει λίγη από την λάμψη της πανέμορφης - είναι γεγονός - δικηγόρου χωρίς να προσδοκάται κάποιο αποτέλεσμα στο ορατό μέλλον αφού η Βρετανία αρνήθηκε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής των κλεμμένων Μαρμάρων.
Ήδη το Ελληνικό Δημόσιο θα πληρώσει ένα σεβαστό ποσό για το ταξίδι και τη διαμονή στην Ελλάδα της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ. Καλώς να έρθει και ακόμα καλύτερα θα ήταν αν την χρησιμοποιούσαν για την τουριστική προβολή της χώρας, με αυτή την έννοια μια συνάντηση με την Όλγα Κεφαλογιάννη και μια επίσκεψή της στους Δελφούς, στη Δήλο κ.α θα είχε ένα λόγο και μια σημασία. Αλλά για να κάνει την λεζάντα του ο Α.Σαμαράς, σε εποχή που 6,5 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες (65% του ελληνικού πληθυσμού) βρίσκεται στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.
ΠΗΓΗ ΣΦΥΓΜΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

" Πως βγήκε η φράση. το πούτσο κλαίγαν η ειναι για τον πούτσο..

Κι αφού γεννήθηκες λόγω της καύλας, ζήσε και πέθανε με καύλα.

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ: Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί...